Į du eismo įvykius teko skubėti ir medikams. 15.45 val. Kalvarijų gatvėje „Volkswagen“ markės automobilis partrenkė per gatvę ėjusį vyrą.

Medikai nelaimėlį išvežė į ligoninę, nors jis buvo sąmoningas, ligoninėje bus tiksliai nustatyta, kokius sužalojimus jis patyrė.

Apie sužalotus žmones pranešta netrukus po 16-tos val. Nemenčinės plente susidūrė BMW, „Honda“, „Toyota“ ir „Renault“. Pirminiais duomenimis, avarija įvyko vairuotojams realiai neįvertinus kelio dangos ir to, kad pavakare ėmė šalti.

Medikai iš šio eismo įvykio „Renault“ ir „Honda“ keleivius išvežė apžiūrai į ligoninę.

Nuo 16 val. iki 18 val. buvo dar keli pranešimai, kad gali prireikti greitosios pagalbos, tačiau netrukus medikų pagalbos atsisakyta.

Kiek po 18 val. sostinės pareigūnai gavo iškvietimą ir į Ukmergės gatvę. Vos įvažiavus į Vilnių susidūrė du automobiliai, pranešta, kad per avariją yra ir sužalotų žmonių. Dar neišsiskirsčius avarijos dalyviams, šalia susidūrė dar keli automobiliai.

Gelvonų gatvėje apie 18.30 val. eismą sutrikdė šešių automobilių avarija.

DELFI dėkoja skaitytojams už nuotraukas.

Per dvi valandas policijos pareigūnams pranešta apie 30 neįskaitinių (kai nėra sužalotų asmenų) eismo įvykių. Dauguma tokių eismo dalyvių nė nekvietė policijos pareigūnų, tiesiog patys užpildė eismo įvykio deklaracijas.

Apie 19 val. ties posūkiu į Bukiškį pat susidūrė dar šeši automobiliai, apie sužalotus žmones nepranešta. Pirminiais duomenimis, vienas automobilis slysdamas trenkėsi į kelio atitvarą, į jį trenkėsi dar keli automobiliai.

Kiek aprimus avarijom slidžiame kelyje tarnybinio automobilio nesuvaldė policijos pareigūnė.


Gedimino prospekte, prie V. Kudirkos aikštės posūkyje policijos automobilis tapo nevaldomas ir nučiuožė tiesiai į pakelės stulpelius. Automobilis buvo nestipriai apgadintas, tačiau niekas nebuvo sužalotas.