Apie 12 valandą prie pat Rygos ir Justiniškių gatvių sankryžos vairuotojas nesuvaldė BMW ir rėžėsi į tvorą. Jei ne tvora, viskas galėjo baigtis kur kas liūdniau - net jos pristabdytas automobilis atsidūrė priešingoje eismo pusėje.

Anot liudininkų, jei vairuotojas būtų pasukęs vairą į kitą pusę, galėjo pasikartoti praėjusio sekmadienio nelaimė - priešingoje avarijos vietoje stotelė, kurioje viešojo transporto laukė žmonės.

Vienas eismo įvykio padarinius užfiksavęs skaitytojas sulaukė ir kol atvyko policija bei autovežis. Per avariją automobilis gerokai apgadintas. Jo nesuvaldęs jaunas vairuotojas buvo blaivus - policijos pareigūnai jį patikrino.

DELFI primena, kad praėjusį sekmadienį sostinės centre galingo BMW automobilio nesuvaldęs dvidešimtmetis sužalojo septynis žmones. Vaikinas buvo blaivus, esą norėjo pasirodyti prieš merginą. Dvi paras jaunas vairuotojas praleido areštinėje, o iš jos išėjęs atsiprašinėjo, kad pasielgė neatsakingai ir dėl to sužalojo žmones. Jauno vairuotojo tėvai, atėję pasitikti sūnaus prie areštinės, taip pat apgailestavo dėl įvykio. Mama nesutramdė ašarų ir pripažino, kad įvykis labai skaudus visiems.

DELFI dėkoja skaitytojams Šarūnui ir Viliui už nuotraukas ir informaciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (522)