Pirminiais duomenimis, automobilio vairuotojas ties posūkiu nesuvaldė transporto priemonės. Spėjama, kad greičio būta nemažo, o sprendžiant iš smarkiai apgadinto automobilio stogo jis vertėsi. Apie įvykį Bendruoju pagalbos telefonu pranešė pro šalį važiavę ir jau sumaitotą automobilį pastebėjęs liudininkai.

Laimei nei vienas žmogus avarijos metu rimtų traumų nepatyrė. Vis dėlto jaunuoliai nesijautė labai laimingi. Nors ir ką tik išvengė tragiškos nelaimės jie buvo itin nepatenkinti ir net agresyvūs. Įkaušę avarijos dalyviai aiškino, kad jie čia niekuo dėti, nes nei vienas nesukėlė avarijos. Paklausus, kas vairavo automobilį, jie tvirtino, kad dėl visko kaltas mistinis ketvirtas draugas.

Keliais nubrozdinimais, nosies trauma ir suplyšusia striuke atsipirkęs keleiviu prisistatęs vyras itin sunkiais orientavosi aplinkoje. Jis buvo pasodintas į policijos pareigūnų automobilį. Į alkoholio matuoklį vyras pripūtė 1,58 prom.

Kol šis ramiai bandė susivokti, kas vyksta, likę du draugai siautėjo. 1,34 prom. į alkoholio matuoklį pripūtusi mergina buvo pasipiktinusi žurnalistų dėmesiu, o lygiai tiek pat kiek „ramusis“ draugas pripūtęs kitas avarijos dalyvis jai ištikimai antrino.

Keiksmų laviną teko išklausyti ir policijos pareigūnams, mat porelė niekaip negalėjo suprasti, kodėl policininkai užduoda jiems tiek daug klausimų. „Važiavom į parduotuvę dar gėrimų ir viskas. Kas neaišku?“ – rankomis skėsčiojo mergina, rankoje laikydama nealkoholinio alaus skardinę.

Netrukus atsigavo ir „ramusis“ draugas. Įkaušusi trijulė toliau jau apsikabinusi bandė aiškinti savo tiesas.

Įdomiausia tai, jog sumaitotas „Renault“ automobilis nepriklauso nei vienam iš trijulės. Vis dėlto vėliau paaiškėjo, jog mašiną neseniai nusipirko “ramusis” draugas, o buvusi savininkė dar nespėjo šios transporto priemonės išregistruoti.

Įvykio aplinkybės aiškinamos.