Pirminiais duomenimis, avarija Savanorių prospekte įvyko apie 20 valandą. Kaip pasakojo sužalotos moters artimieji, jų mama įprastu keliu važiavo namo iš darbo. Pajudėjus nuo Savanorių prospekto ir Gertrūdos gatvės sankryžos, į moters vairuojamą visureigį rėžėsi lengvojo automobilio „Citroen“ vairuotojas. Spėjama, kad jis, neįvertinęs atvažiuojančio automobilio, bandė atlikti manevrą ir įsukti į siaurą Jeruzalės skersgatvį.

Po automobilių susidūrimo, moters vairuojamas visureigis „Nissan“ atsidūrė ant šaligatvio, „Citroen“ liko stovėti vidury Savanorių prospekto.

Į avarijos vietą atvykę greitosios medicinos pagalbos medikai nukentėjusiai moteriai teikė pirmąją medicinos pagalbą. Artimųjų teigimu, ji skundėsi skausmais krūtinėje. Neabejojama, kad moterį nuo rimtesnių sužalojimų apsaugojo suveikusios automobilyje įrengtos saugos pagalvės.

Policija aiškinasi, kur galėjo dingti avariją sukėlęs vairuotojas. Spėjama, kad jis galėjo neturėti vairuotojo pažymėjimo arba buvo neblaivus, todėl po avarijos skubiai pasišalino iš įvykio vietos. Net neabejojama, kad policijai netruks išsiaiškinti, kas vairavo avariją sukėlusį automobilį.

Dėl avarijos šiek tiek keblumų patyrė troleibusų vairuotojai, kurie norėdami apvažiuoti eismo nelaimės vietą, turėjo prisijungti prie priešpriešinio eismo kontaktinio tinklo.

Policija aiškinasi tikslias įvykio aplinkybes.

Daugiau naujienų iš Kauno skaitykite čia.