Sužaloti abu lengvųjų automobilių vairuotojai, vienas - mirtinai.

Pirminiais duomenimis, susidūrus dviem automobiliams - „Citroen“ ir „Honda Accord“, į juos dar trenkėsi vilkikas.

Per avariją žuvo 1979 m. gimusi moteris. Iš pradžių pranešta, kad žuvusioji buvo keleivė, tačiau vėliau paaiškėjo, kad ji vairavo „Citroen C5“.

Į įvykio vietą iškviesti policijos pareigūnai, medikai ir ugniagesiai. Pastariesiems prispaustų žmonių laisvinti neprireikė abu vairuotojai po lengvųjų automobilių susidūrimo buvo išlipę iš mašinų. Netrukus į automobilius trenkėsi vilkikas, jis mirtinai kliudė moterį.

Avarijos vietoje eismas paralyžiuotas. Policijos pareigūnai automobilių srautą nukreipia aplinkiniais keliais.

Apie 20.40 val. dalis kelio dar buvo uždaryta, tačiau kaip DELFI sakė Rasa Černauskaitė, Panevėžio apskr. VPK atstovė, tragiškos avarijos vieta netrukus bus atlaisvinta.

Ketvirtadienio rytą policija pateikė patikslintus šios nelaimės duomenis. Kelio Vilnius-Panevėžys 122-ame km, neaiškiomis aplinkybėmis susidūrė ta pačia kryptimi važiavę automobiliai „Citroen C5“, vairuojamas moters (g. 1979 m.) ir „Honda Accord“, kurį vairavo jaunuolis (g. 1993 m.). Po kiek laiko vilkikas „Volvo“ su priekaba „Wackenhut“, kurį vairavo Latvijos pilietis (g. 1963 m.), kliudė kelio važiuojamojoje dalyje po eismo įvykio stovėjusius automobilius bei jų vairuotojus. Per eismo įvykį žuvo automobilio „Citroen C5 vairuotoja ir sužalotas automobilio „Honda Accord“ vairuotojas, kuris dėl kojos sumušimo bei galvos smegenų sukrėtimo, suteikus med. pagalbą, gydomas ambulatoriškai.