Per pora valandų Architektų gatvėje įkliuvo daugiau nei 10 greitį viršijusių vairuotojų. Kur leidžiamas 50 km/val. greitis, 30-mečio vairuojamas „Volvo“ skriejo 122 km/val. greičiu. Vyrui teks mokėti ne tik baudą (nuo 450 iki 550 eurų), bet ir kuriam laikui atsisveikinti su vairuotojo pažymėjimu (nuo 1 iki 6 mėnesių). Ant veidrodėlio pakabintas rožančius nuo policijos neišgelbėjo.

Vairuoti kurį laiką negalės ir dar vienas jaunuolis. 18-metis vairuotojo pažymėjimą gavo tik sausio mėnesį. Nors patirties dar labai nedaug, vaikinas mieste skubėjo važiuodamas 94 km/val. greičiu.

Dar pora vairuotojų važiavo beveik 100 km/val. greičiu. 34 metų šiaulietis teisinosi, kad lėkė pas mamą, kitas gi sakė labai skubantis parsivežti picos, praneša Šiaulių apskrities policija.

Pareigūnų sustabdytas pusamžis taksistas, už greičio viršijimą baustas vos prieš pora savaičių, šį kartą lėkė 80 km/val. greičiu. Vyras žadėjo ateityje neskubėti ir juokavo, kad šiandien į pareigūnų rankas daugiau nepateks nė vienas taksi vairuotojas, nes visi informuoti apie reidą.

Policija pastebi, kad atšilus orams vairuotojai dažniau linkę viršyti leistiną greitį, tad panašios prevencinės priemonės Šiaulių apskrityje vyks dažniau.