Saulius Gagas atskleidė, kad yra atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl pasikėsinimo nužudyti.

Konfliktas įvyko Antakalnio g. 44 prie kavinės „Charlie Pizza“ lauko stalelių. Pareigūnas pasakojo, kad per incidentą vienas vaikinas iš plastikinio maišelio su užrašu „Gelbėkit vaikus“ išsitraukė pistoletą ir pradėjo šaudyti.

Kavinėje buvo atsitiktinai sužalota kavinės lankytoja (gim. 1991 m.), kuri nedalyvavo konflikte. Jai į koją pataikė kulka. Tai buvo rikošetas, o ne tiesioginis šūvis. Ji gydoma ambulatoriškai.

Sužeista buvo ne tik mergina. Taip pat sužeistas ir vienas iš suimtųjų. Jį įvykio vietoje apžiūrėjo greitosios medicinos pagalbos medikai.

Nustatyta, kad buvo mažiausiai 4 šūviai, nes įvykio vietoje buvo rastos 4 tūtelės.

Prie Vileišio gatvės 18 namo, po mašina, buvo rastas pistoletas TT ir maišelis su baltais milteliais, kaip įtariama, psichotropinėmis medžiagomis (kokainu).

Šiuo metu sprendžiama, kokias kardomąsias priemones paskirti kiekvienam iš keturių sulaikytųjų.

Tikrinant sulaikytų asmenų namus bei automobilius buvo rasti padirbti pinigai - 500 eurų kupiūros (9 vienetai), narkotinės medžiagos - rastas jų didelis kiekis. Atskleista, kad tai kanapės ir kokainas(65 g.).

Pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl neteisėto narkotinių medžiagų laikymo ir įsigijimo bei netikrų pinigų turėjimo. Pasirodo, tai spalvingos asmenybės. Jie visi yra teisti.

Policija skelbia dar vieno įtariamojo paiešką. Tai - Jonas Baronas, gimęs 1995 m. Ką nors žinančius prašoma informuoti apie jo buvimo vietą. Įtariama, kad būtent jis yra šūvį padaręs asmuo.

Jonas Baronas yra jau gerai žinomas teisėsaugai. Ne kartą jis yra baustas arešto bausme dėl šiurkščių Kelių eismo taisyklių (KET) pažeidimų. Taip pat J. B. yra įkliuvęs ir su narkotinėmis medžiagomis, pas jį buvo rasta kanapių. Į Jono Barono nusižengimų sąrašą įeina vairavimas neturint tam teisės, būnant girtam, taip pat ir viršijamas leidžiamo greičio. Maža to jis yra įžeidinėjęs ir policijos pareigūnus.