Į vieną Radviliškio miesto butų greitoji medicinos pagalba buvo pakviesta gilią naktį. Atvykę medikai rado žiauriai sužalotą moterį ir kiek mažiau apdraskytą jos vyrą. Kol greitosios medicinos pagalbos darbuotojai gelbėjo nelaimėlę, vyriškis šunį - žmogėdrą buvo uždaręs balkone.

Kad šuo uždarytas, medikei pasakė bute sutiktas vyriškis. Smarkiai sudraskytą moterį iš Radviliškio spėta atvežti iki Šiaulių ligoninės reanimacijos, tačiau medikams žmogaus gyvybės nepavyko išgelbėti. Teigiama, kad daug sužalojimų buvo mirtini.

Labai agresyvios veislės šunį – stafordšyrą - nušovė iškviesti policijos pareigūnai. Pagalbos paprašė pats šuns šeimininkas. Kol medikai gelbėjo apdraskytą moterį, vyriškis šunį buvo uždaręs balkone. Greitoji medicinos pagalbą į tą patį butą vyko ir antrą kartą.

Kiek aprimęs po nelaimės, labai blogai pasijuto ir vyriškis - atvykusiems gelbėti moters medikams, jis sakė, kad jam padarytos žaizdos nekelia grėsmės sveikatai, praėjus kiek laiko, vyriškis nebegalėjo kęsti kraujavimo ir skausmo. Jo gyvybei pavojaus nėra.

Šaltinis
Šiaulių apskrities televizija
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją