Taip pat pirmadienį į Vilniaus pareigūnus kreipėsi 42 metų moteris, kuri pareiškė, kad šeštadienį apie 14 val. Buivydiškių gatvėje trys jaunuoliai, grasindami jos 12 metų sūnui peiliais, pagrobė mobiliojo ryšio telefoną.

Tuo tarpu pirmadienį apie 23 val. 50 min. Dariaus ir Girėno gatvėje 29 metų vyriškis prarado rankinę, kurioje buvo kompiuteris, fotoaparatas, 300 Anglijos svarų sterlingų ir 200 litų. Jam peiliu pagrasino taip pat trys jaunuoliai. Nukentėjusysis patyrė 5 tūkst. litų materialinį nuostolį.

26 metų studentė pirmadienį sostinėje buvo apiplėšta dienos metu. Kaip praneša Vilniaus policija, jai einant miško takeliu nuo „Lukoil“ degalinės Nemenčinės plente į Antakalnio transporto žiedą, kažkas užpuolė ją iš nugaros ir atėmė rankinę, kurioje buvo piniginė, 50 Lt, mokėjimo kortelė, asmens tapatybės kortelė, studento pažymėjimas, mobiliojo ryšio telefonas. Merginos patirta žala – 230 Lt.

Dar du piliečiai pirmadienį į Vilniaus pareigūnus kreipėsi dėl senesnių įvykių. 20 metų jaunuolis pareiškė, kad šeštadienio naktį, apie 1 val.15 min. Laisvės prospekte, šalia „Sietyno“ stotelės du nepažįstami vaikinai, atimdami galimybę priešintis, atėmė iš jo mobiliojo ryšio telefoną ir piniginę, kurioje buvo pareiškėjo asmens tapatybės kortelė, dvi banko mokėjimo kortelės, darbuotojo pažymėjimas, sveikatos pažyma. Nuostolis – 1 020 Lt.

55 metų moteris nuo užpuolikų nukentėjo penktadienį. Apie 15 val.30 min. S. Stanevičiaus gatvėje esančio namo laiptinėje nepažįstamas vaikinas iš nugaros prišoko ir pradėjo ją smaugti. Moteriškei nukritus, kitas vaikinas griebė rankinę bei maišelį su produktais ir pabėgo.

Rankinėje buvo piniginė, 130 litų, akiniai skaitymui, tremtinio pažymėjimo kopija, asmens pasas, 5 g dantų auksinė karūnėlė. Moteris nurodė patyrusi 690 litų nuostolį.