Statybininku dirbęs 31 metų Damianas Rzeszowskis praėjusių metų rugpjūtį dviem virtuviniais peiliais nužudė savo žmoną, uošvį, du savo vaikus, šeimos draugę ir jos dukrą po to, kai sužinojo, kad jo žmona turi meilužį.

Tragedijos dieną šeimos namuose buvo kepami kepsniai. D. Rzeszowskis iš pradžių užpuolė ir subadė savo 56 metų uošvį Mareką Garstką, kuris savo kambaryje žiūrėjo televiziją.

Vėliau nuėjo į svetainė ir kelis kartus peiliu smogė savo dvejų metų sūnui Kasperui, kuris žaidė su mašinytėmis. Po kelių akimirkų jis užpuolė savo penkiametę dukrą Kingą ir jos vienmetę draugę Džiuliją, kurios tuo metu piešė.

Vėliau vyras puolė ant Džiulijos motinos, o galiausiai užpuolė savo žmoną Izabelą. Šiai iš pradžių pavyko pasprukti ir išbėgti į gatvę. Tačiau vyras ją pasivijo ir kaimynų akivaizdoje subadė. Grįžęs namo lenkas dar badė kai kurias savo aukas.

Medikams nepavyko išgelbėti nė vienos aukos. D. Rzeszowskis vėliau mėgino nusižudyti persidurdamas plautį ir persipjaudamas venas.

Teismas jį pripažino kaltu dėl šešių kaltinimų nužudymu ir už kiekvieną nusikaltimą skyrė 30 metų bausmes subendrindamas.