Vėliau nusprendė pats nusižudyti ir užlipo ant aukštos įtampos elektros stulpo, tačiau pabaigti gyvenimą jaunuoliui pritrūko ryžto. Policija žudiką sulaikė jo motinos namuose – rašo dienraštis "Fakt".

Kaip pastebi dienraštis, tai buvo nesveika ir pavydi meilė. Krystianas T., nutraukęs santykius su savo pirmąja mergina, užuojautos sulaukė Anželikos R. glėbyje.

Mergina jį guodė, praleisdavo su juo laisvalaikius, kol galiausiai gimė abipusė meilė. Jaunuoliui nepatiko, kad Fotografijos meno technikumo moksleivė turi savo draugų ratą. Jis norėjo, kad mergina priklausytų tik jam vienam.

Krystianas T. siuntė jai gėles, trumpas žinutes mobiliuoju telefonu, reikalavo, jog Angelika su juo apsigyventų. Neišlaikiusi tokio spaudimo mergina vaikiną paliko.

Vaikinas už tai nusprendė mylimajai atkeršyti pasikvietęs pas save atsisveikinimo vakarui. Krystianas puolė atėjusią Angeliką ir, apvyniojęs merginos kaklą telefono laidu, ėmė ją smaugti.

Pametęs sveiką protą jis net nepastebėjo, kad Andželika jau nebekvėpuoja, o iš nosies bėga kraujas.

Pamirkęs į kraują pirštą ant sienos Krystianas nupiešė širdį, po to išbėgo į lauką ir bandė nusižudyti, tačiau šiam žingsniui pritrūko ryžto. Dabar jo laukia ilgi metai kalėjimo.