Trejų metų vairavimo stažą turinti, 22 metų būsima socialinė darbuotoja, automobilio „Renault Scenic“ vairuotoja Viktorija, važiavo po renginio Klaipėdos valstybinėje kolegijoje namo. Staiga jos mašina pradėjo slysti šonu, užvažiavo ant šaligatvio ir, nuvertusi tvorą, pavojingai pakibo virš Danės upės. Tuo metu Klaipėdoje buvo pradėję snigti.

Kai atvyko policijos pareigūnai, mergina buvo išlipusi iš mašinos. Jai išlipti iš pavojingai kabančios mašinos pasiūlė pro šalį važiavę vairuotojai.

Mergina buvo blaivi ir per avariją nenukentėjo. Ji negalėjo pasakyti, ar pradėjus mėtyti mašiną ji stabdė ar nestabdė, tiesiog pasidavė likimui, o jis šį kartą Viktorijai buvo mielas - tvora šioje vietoje atsirado labai neseniai.

Praėjusių metų pabaigoje po rekonstrukcijos buvo atidaryta ši Joniškės gatvės atkarpa. Avarijos vietoje anksčiau jokios tvoros nebuvo. Buvo tik „apkramtytas“ kelkraštis ir šaligatvio likučiai. Automobilis būtų nulėkęs į upę.

Policijos pareigūnai atkreipė jaunosios vairuotojos dėmesį į galines jos automobilio padangas. Jos tinka ir žiemai ir, vasarai, bet taip nusidėvėjusios, kad labiau panašios į vasarines.

Viktorijai už avariją surašytas administracinių teisių pažeidimų protokolas, mašiną nuo tvoros nutraukė techninės pagalbos automobilis.