Bronius Poška sako neatsimenantis miesto, kuriame gyveno, pavadinimo. Supainiojęs autobusus jis atsidūrė kitame mieste, ten vėl įsėdo ne į tą autobusą. Atsidūręs Kolčesteryje kelis mėnesius gyveno gatvėje. kol trečiadienį gatvėje neužkalbino lietuvės emigrantės, paprašęs kelių litų duonai.

Senoliu ėmė rūpintis Anglijoje gyvenančios lietuvės. Viena iš jų priglaudė jį savo namuose. Lietuvės labai rūpinasi seneliu - penktadienį nuvežė jį į Lietuvos ambasadą Londone, kur jam tą pačią dieną išduotas asmens grįžimo pažymėjimas (B. Poškos dokumentai liko namuose, kurių adreso jis sako neatsimenantis). Klajokliu besirūpinančios tautietės planuoja jau penktadienį jį įsodinti į lėktuvą, skrendantį į Lietuvą.

Viena iš senoliu besirūpinančių merginų ketvirtadienį pranešė: „Populiariausias šių dienų FB diedukas jau su laikinais grįžimo dokumentais. Ačiū merginoms, kurios „daboja“ pakaitomis mūsų dieduką, kol jis važiuos į LT. Norintys ir galintys prisidėti prie jo kelionės į LT, pinigėlius galite pervesti PayPal gileta.andrijaityte@gmail.com. Plačiau apie šią istoriją galite sužinoti grupėje „Britanijos merginos“, kurios ir padeda organizuoti dieduko grįžimą į namus“.