Ne vienas vairuotojas dėl slidžios dangos kiemuose nesuvaldė automobilio ir apgadino šalia esančias transporto priemones.

Policija praneša, kad visos apskrities pareigūnai skubėjo į pagalbą nuo kelio nuvažiavusiems ir apvirtusiems ar susidūrusiems automobilių vairuotojams į pagalbą.

Apie 8 val. Alytuje, Žuvinto-Šaltinių g. sankryžoje, automobilis „Toyota Corola“ vairuojamas vyro (1953 m.) partrenkė pėsčiųjų perėja einantį paauglį (g. 1998 m.). Eismo įvykio metu nukentėjo pėsčiasis, medikai vaikinui nustatė blauzdikaulio lūžį. Suteikus pagalbą išleistas į namus.

Dar vienas eismo įvykis apie 7 val. įvyko Lazdijų r., Seirijų sen., Gervėnų k., čia susidūrė du automobiliai, „Mercedes Benz Sprinter“ vairuojamas vyro (g. 1986 m.) ir „VW Passat“ vairuojamas vyro (g. 1964 m.). Pirminiais duomenis „Mecedes Benz“ vairuotojas nesuvaldė automobilio ir išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą, o slidžiame kelyje sustabdyti nespėjęs „VW Passat“ į jį trenkėsi. „VW Passat“ vairuotoją reikėjo vaduoti iš automobilio, jis buvo prispaustas. Nukentėjusį vyriškį medikai pristatė į Alytaus ligoninę.

Apie 10 val. 30 min. pagalbos prireikė Alytuje, Jotvingių g., šaligatviu ėjusiuam vyriškiui, kuris paslydęs krito tiesiai Alytaus policijos pareigūnams po langais. Operatyvaus valdymo skyriaus nieko nelaukę išskubėjo į gatvę padėti nelaimėliui. Kol vieni pareigūnai teikė pirmąją pagalbą ir stabdė kraujuojančią žaizdą galvoje, kiti tuo tarpu kvietė medikus. Atvykus medikams vyriškį nutarta vežti į Alytaus ligoninę.

Policija primena, kad žiemos orai labai permainingi, todėl turime apsisaugoti save patys. Privalome būti atidūs tiek vairuodami automobilį, tiek žingsniuodami gatvėmis ir pėsčiųjų perėjomis.

Alytaus policija linki gražiausias metų šventes sutikti sveikiems!