Ant vaikino kūno – smurto žymės, tyrėjams artimo šaltinio teigimu, tai panašu į užpuolimą, informuoja independent.ie.

Ketvirtadienį ryte turėjo būti atliktas skrodimas.

Vaikino šeima prieš 10 dienų pranešė policijai apie jo dingimą. Jis išėjo iš namų Kinegade kovo 8 d. Kovo 15 d. artimieji kreipėsi į policiją dėl jo dingimo.

Trečiadienį Broadfordo gyventojas vaikščiojo savo laukuose ir apie 15.30 val. rado jauno vyro, gulinčio veidu į žemę, kūną. Ant jo galvos buvo sumušimų žymės.

Motina Vilma sakė, kad trečiadienį jos namuose apsilankė policija ir pranešė, kad rado jos sūnaus kūną. „Jie nesakė mums, kas atsitiko, – teigė moteris. – Mes labai išvargome. Jo neradome 10 dienų. Kasdien vykdavome į miestelį, kalbėdavome su jo draugais, važinėdavome su policija. Kas vakarą iki vėlumos laukdavome, tikėdamiesi, kad jis pareis namo“.

Moteris apsipylė ašaromis, pasakodama, kad ir sutuoktinis Linas, ir 11 metų duktė Kornelija labai išgyvena.

Artimieji atkakliai ieškojo Silvestro, tėvai už informaciją apie jo buvimą buvo netgi pažadėję 10 000 eurų atlygį.

Moteris pasakojo, kad artimiausiuose rajonuose jie pakabino skelbimus. „Esame iš Lietuvos, Airijoje gyvename devynerius metus. Iš pradžių atvykome padirbti, bet pasilikome gyventi“, – sakė moteris ir pridūrė nemananti, kad sūnus turėjo priešų. Anot jos, sūnus anksčiau lankė koledžą, bet pastaruoju metu nesimokė ir nedirbo, gyveno kartu su tėvais.

Patologė Marie Cassidy apžiūrėjo laukus, kuriuose rado vaikino kūną. Pirminės apžiūros duomenimis, nerasta šautinių ar durtinių žaizdų.

S. Stoškus nebuvo teistas, tačiau baiminamasi, kad jis galėjo patekti į to regiono gaujos įtaką.

Atliekamas tyrimas, kol kas niekas nesulaikytas.