Rugpjūčio 26 d., penktadienį, 23.30 val., Vilniaus miesto policijos pareigūnams buvo pranešta, kad vyras partrenkė moterį kelyje Vilnius-Lyda, ties Kelmytės kaimu, Tačiau nuskubėję ten policininkai išsiaiškino, kad moters niekas nepartrenkė - ji pati sėdėjo vidury kelio.

Totorinės gatve važiavęs „Ford Galaxy“ vairuotojas pasakojo, kad važiavo maždaug 70 km/h greičiu. Ir moterį ant kelio pamatė vos už 20 metrų. Kadangi priešpriešinėje eismo juostoje artėjo kitas automobilis, vyras staiga pasuko nuo kelio ir nuriedėjo į griovį. Už jo šalia sustojo ir kitas automobilis - „VW Touran“.

„Ford Galaxy“ vairuotojas išsigando, kad partrenkė ant kelio sėdėjusią moterį ir paskambinęs pasipasakojo policijai. O neblaivi basakojė mergina, išlipus vairuotojui, ėmė klykti, kad ieškojo pagalbos per mišką, pametė batus, ir grasinti, kad vairuotojas turės problemų.

Greitai atvykę pareigūnai ėmė aiškintis įvykio aplinkybes. Jie patikrino neadekvačiai besielgiančios merginos blaivumą ir paaiškėjo, kad ši - visiškai girta. 1987 m. gim. Rudaminos gyventoja įpūtė net 3,22 promilės.

Mergina ne tik sukėlė avarinę situaciją, bet ir elgėsi labai agresyviai, priešinosi pareigūnams ir daužėsi, todėl jiems teko antrankiais surakinti jai rankas ir kojas.

Tramdant girtą merginą jos gelbėti atskubėjo visas būrys akivaizdžiai ne ką blaivesnių draugų vienais apatiniais ir jos sesuo, kuri elgėsi taip pat agresyviai ir neadekvačiai: šūkavo, stumdėsi, rodė nepadorius gestus, trenkė per fotografo įrangą.

Pareigūnai išvežė ant kelio sėdėjusią merginą išblaivyti ir išvaikė jos chuliganus draugus.