Abiejų vyriškių lavonai irimo stadijos.

Lavonai aptikti po to, kai E. P. (gimęs 1993 m.) rugpjūčio 1-osios popietę pats atėjo į Plungės policijos komisariatą ir prisipažino, kad prieš savaitę nužudė du žmones.

Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Nužudytieji - tėvas ir sūnus. Tėvas su teisėsauga reikalų neturėjęs, tačiau sūnus A. M. pareigūnams buvo labai gerai žinomas - jis teistas už žmogžudystę ir prieš keletą metų paleistas į laisvę.

A. M. buvo nuteistas už tai, kad pasikėsino išžaginti merginą, o paskui ją nužudė. Bandydamas sunaikinti įkalčius jis nužudytą merginą bandė sudeginti krosnyje, tačiau palaikai joje netilpo, todėl degino dalimis. Kai žudiką užklupo policija, jis buvo spėjęs sudeginti pusę lavono.

Žmogžudys buvo nuteistas, vėliau teismas bausmės terminą sumažino, be to, pasak pareigūnų, A. M. buvo dar ir paleistas anksčiau laiko.

Kaip DELFI sakė Plungės policijos viršininkas Saulius Vaičekauskas, nuolatinės gyvenamosios vietos neturintis 20-metis E. P., pastaruoju metu glaudęsis Plungėje, Žvirblaičių kaime dirbdavo pas S. M. Prieš savaitę tarp samdinio ir darbdavio bei jo sūnaus kilo konfliktas dėl asmeninių priežasčių. Jaunuolis abu užkapojo kirviu.

E. P. iki šiol nebuvo patekęs į policijos akiratį - jis nebaustas, neteistas.

Pasak S. Vaičekausko, jaunuolis policijai apie žmogžudystę pranešė graužiamas sąžinės.