Šiemet daugiausiai kandidatų buvo pasiūlyta iš Raseinių, Alytaus, Panevėžio ir Kupiškio kraštų. Vilkaviškiečiai savo kraštiečius siūlė su ūkininkavimu susijusioms nominacijoms, raseiniškiai aktyviai rinko kaimo lyderį, o kupiškėnai ir kėdainiškiai rungėsi, kurie ras daugiausiai šviesuolių, savo gyvenimą paskyrusių kaimui.


Žemės ūkio ministerijos sudaryta komisija iš daugiau nei 400 kandidatų atrinko 33 labiausiai vertus pagarbos ir nusprendė, kad šiemet galutinį žodį tars ne ji, o naujienų portalo „Delfi“ skaitytojai.


Jūsų, mielieji skaitytojai, prašome išrinkti, kuris iš trijų kandidatų kiekvienoje nominacijoje labiausiai vertas apdovanojimo.


Rinkti kviečiame šiame tekste esančiame balsavime, kuris yra pratęstas iki kovo 18 dienos 18 val. Balsavimo rezultatai bus perduoti Žemės ūkio ministerijai, kuri kovo 29 dieną iškilmingame renginyje įteiks „Lietuvos kaimo spindulio 2009" apdovanojimus - simbolinius Pavasario angelus.


Renginys vyks Kauno filharmonijoje, jį filmuos, o vėliau apdovanojimų įrašą transliuos Lietuvos televizija.


DĖMĖSIO! Iš vieno kompiuterio galima rinkti po vieną kandidatą kiekvienoje nominacijoje. DELFI administratoriams užfiksavus daugiau balsų iš vieno kompiuterio, papildomi balsai bus automatiškai šalinami.


Balsuokite čia:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)