„Kiekvienas vedęs vyras turi teisę į vienos serijos seksą su jam patikusia moterimi!“, - išdidžiai pareiškė tiesos audrašaukliai. Paaiškėjo, kad žmona, pavydžiai sulaikanti vyro seksualinius polėkius, nukreiptus į kitas moteris, - ne šiaip negeras žmogus, bet stabdys. Žmonijos vystymosi stabdys. Spręskite patys: gamta taip surėdė vyro genų aparatą, kad tik viena slapčia užmačia nepažįstamosios atžvilgiu sukelia tvirtą ilgalaikę erekciją.

Ta pati erekcija lemia potencialią galimybę apvaisinti dar vieną moterį. Kita vertus, ilgas lytinis gyvenimas su vienintele ir nepakartojama būtybe (tai yra žmona) sumenkina erekcijos kokybę ir trukmę. „Kodėl?“, - iškart pasipiktino šeimos židinio sergėtojos. „Ogi todėl, kad vyro genetinis aparatas žmoną jau laiko apvaisinta. Vadinasi, genetikos požiūriu seksas su ja – beprasmė ir nenaudinga procedūra!“, - aiškina mokslininkai.

Seksologai nurodo faktus ir skaičius: seksualinio kontakto su nauja moterimi metu spermos tūris patrigubėja, 5-6 kartus padaugėja spermatozoidų, jų judėjimo greitis padidėja 2-4 kartus...

Be to, vyras gauna milžinišką seksualinę iškrovą: pirma, dėl naujų pojūčių; antra, todėl, kad intymūs santykiai su pirmą ir paskutinį kartą matoma mergina nereikalauja spręsti, kiek taškų ji skirs už techniką ir erotinį artistiškumą. Galiausiai išeina kaip anekdote: jeigu žmona užklups vyrą lovoje su kita moterimi – tai situacija, bet jeigu vyras užtiks žmoną kito vyro glėbyje – tai prostitucija. Tiesą sakant, tai ir reikėjo įrodyti.