Birželio 21 d.- liepos 22 d.

4- asis Zodiako ženklas.

1- asis vandens ženklas.

2- asis pagrindinis ženklas.

Valdančioji planeta: mėnulis.

Laimingas skaičius: 2 ir visi skaičiai, kurie dalijasi iš dviejų.

Astrologinis simbolis: vėžys.

Astrologinės spalvos: blyškiai violetinė, sidabrinė, šviesiai žalia, blyškiai oranžinė.

Astrologiniai akmenys: opalas, mėnulio akmuo, krištolas.

Vėžys valdo 4- tą horoskopo namą.

BENDRA ASMENYBĖS CHARAKTERISTIKA

Vėžiai labai drovūs ir bijo atsisakymo labiau, nei visi kiti ženklai kartu paėmus. Vienok jie garbėtroškos, beveik kaip jų priešingybė Ožiaragis. Tačiau, skirtingai nei Ožiaragis, jų kelias į sėkmę toks, koks vėžio simbolio. Jie lėti, coliais slenka iki to, ką nori turėti, o paskui, pačiu netikėčiausiu momentu, pasisavina savo auką ir, visai kaip vėžys, tvirtai ją laiko ir nė už ką nepaleidžia.

Mėnulis valdo moterį, o moterys jaučiasi savo stichijoje. Vyrai, nepriklausomai nuo to, vyriški jie ar ne, turi daug charakterio bruožų, skirtinų moterims. Vyrai Vėžiai ne tokie agresyvūs meilės reikaluose, kaip kitų ženklų žmonės. Vienok jie sukuria pritraukiantį naivumo fasadą, kas priverčia moterį žengti pirmai.

Vėžys - ženklas, mėgstantis komfortą. Jis valdo 4- tą horoskopo namą, todėl namai ir įvairūs buities daiktai jam labai svarbūs.

Vėžiai labai įtarūs ir retai parodo savo vidinį “aš” ir meilės reikaluose, ir biznyje, jeigu savimi nepasitiki.

Vėžys - labai gilus ženklas. Šie žmonės jaunatvišką požiūrį išsaugo iki senatvės. Neretai šio ženklo vyrai gyvena namie su motina ilgiau, nei bet kas kitas.

Vėžiui labai reikalinga žmonių, su kuriais jis bendrauja, simpatija. Jie nepakelia aštraus pokalbio arba stiprios kritikos, nepriklausomai nuo to, pelnyta ji ar ne.

Nežiūrint į tai, ar vėžiai myli savo namus, jiems patinka keliauti. Jie ypač mėgsta jūrines keliones. Vėžiai dažnai liūdi dėl praeities, dėl vaikystės.

Jeigu Vėžys įširdęs (tai būna retai), jis dažnai veikia prievarta. Mėnulis valdo visus skysčius ir jam nederėtų piktnaudžiauti spiritiniais gėrimais.

Teigiami, išsivystę vėžių tipai gali būti ištikimi, daugelis jų yra mūsų šalies patriotų sąrašuose. Taipogi jie gali būti romantiški ir pasiaukojantys. Panašiai kaip vėžys, jų simbolis, turėtų savo vidinį “aš” padaryti tokiu kietu, kaip vėžio šarvai. Savo apsauginių instinktų dėka Vėžiai turi finansinio genijaus potencialą.

PSICHOSEKSUALINĖ CHARAKTERISTIKA

Vėžys - pats netvarkingiausias ženklas tarpusavio santykių prasme. Dėl savo nepastovios nuotaikos jis lengvai gali atsidurti seksualinių pergalių pinklėse. Vienok, jeigu jie myli žmogų, nėra nieko, ko vėžiai negalėtų padaryti, norėdami pamaloninti savo meilės objektą. Jam nesvetimos jokios lytinio akto formos. Šio ženklo moterims su vyrais patinka elgtis motiniškai.

Vėžys valdo krūtinę ir jį sujaudina būtent ši kūno dalis. Vėžio vyrus traukia vyresnės, motiniško tipo moterys. Vėžiai gali labai gerai kontroliuoti lytines funkcijas: jie sugeba gana ilgą laiką žaisti intensyvų meilės žaidimą. Vėžiai vyrai ir moterys mėgsta, kad juos glamonėtų.

Šio ženklo moterims patinka vaidinti mažytės, nekaltos mergaitės rolę, kurią užvaldo stereotipinis, pasileidęs vyras, nors iš tikrųjų jos, sugundytos erotinio malonumo, apsimesdamos, kaip nesavos iš džiaugsmo, jog praranda savo nekaltybę.

Tai ženklas, kuris gimdo pernelyg gėdingus žmones, bet kartais jie krypsta į kitą kraštutinumą seksualiniuose santykiuose ir vaidina agresyvią, valdingą rolę, kartais imasi žodinio ir fizinio sadizmo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)