Atsižvelgiant į tai, kad operacinės sistemos branduolys yra vienodas visų formatų įrenginiams, daugelis buvo įsitikinę, kad išmanieji telefonai ir kompiuteriai „Windows 10“ gaus vienu metu. Be to, visai logiškai buvo manoma, kad „HoloLens“ nebus išleistas kartu su nauja sistema: kada tai įvyks ir kokia bus kaina, vis dar išlieka paslaptis.

„Xbox One“ skirta „Windows 10“ sistema debiutuos šiek tiek vėliau, nei asmeniniuose kompiuteriuose. Tai gana logiška, kadangi „Microsoft“ iki šiol nepristatė nė vienos konsolėms skirtos „Windows 10“ versijos, taigi reikės atlikti dar nemažai darbų.

Priminsime, kad šiuo metu yra žinoma, jog operacinės sistemos „Windows 10“ debiutas numatytas liepos mėnesio pabaigoje. Apie tai prasitarė kompanija AMD, tačiau „Microsoft“ šios informacijos oficialiai dar nėra patvirtinusi.

Kalbant apie telefonus, balandžio mėnesį buvo pristatyta „Windows 10“ versija „Build 10051“. Joje buvo praplėstas išmaniųjų telefonų „Lumia“ palaikymas, tačiau jame vis dar nesimato „Lumia Icon“ ir „Lumia 930“. „Windows Insider“ programos vadovas tikina, kad jų palaikymas atsiras kitoje versijoje, tačiau kada tai įvyks, neaišku.