Telekomunikacijų bendrovės „Teo“ ir „Omnitel“ skelbia, jog mobiliojo ir fiksuotojo ryšio skambučiai bei SMS iš „Omnitel“ ir „Teo“ tinklų į Turkiją ir iš Turkijos į Lietuvą nuo birželio 28 d. 22 val. iki birželio 30 d. 24 val. yra neapmokestinami.

„Atatiurko oro uostas Stambule yra vienas iš aktyviausių Europoje. Per jį į Turkiją bei kitas šalis keliauja milijonai žmonių, tarp kurių ir tūkstančiai Lietuvos gyventojų. Suprantame, kad tokių įvykių akivaizdoje patiriamas šokas ir nežinomybė. Todėl suteikiame galimybę į Turkiją ir iš Turkijos skambinti ir rašyti SMS nemokamai", - „Teo“ ir „Omnitel“ Privačių klientų vadovas Norbertas Žioba.

„Tele2“ kompensuos skambučius ir SMS visiems, kas iš Turkijoje esančių lietuviškų „Tele2“ numerių skambina į Lietuvą ar priima skambutį iš Lietuvos. Tai galios ir išankstinio mokėjimo paslaugos PILDYK klientams. Kompensacijos bus taikomos už skambučius ir žinutes nuo birželio 28 d., 22 val. iki birželio 30 d., 24 val. Šių paslaugų kaina bus išskaičiuota iš artimiausios sąskaitos.

Bitė Lietuva“ taip pat pranešė, kad „Bitės“ klientams skambučiai ir SMS į Lietuvą iš Turkijos birželio 29 d. bus kompensuoti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)