Pranešime žiniasklaidai rašoma, kad apdraustus sušlapusius, sudužusius ir kitaip apgadintus telefonus nuo šiol reikia atiduoti remontuoti bet kuriame „Tele2“ salone, o remontu rūpinsis operatoriaus Telefonų priežiūros centras.

Anksčiau „Tele2“ telefonų draudimu apdraustus telefonus remontavo operatoriaus partneriai. Remontą perėmus „Tele2“ specialistams, sutrumpės telefono kelias iki meistro rankų, taip pat mažės sprendimų dėl remonto priėmimo laikas.

„Telefonus pradėjome remontuoti patys, kad klientams užtikrintume geresnę paslaugų kokybę ir trumpesnį remonto laiką. Telefonų draudimu dabar naudojasi didelė dalis klientų, tad pradėjus apdraustus įrenginius remontuoti mums patiems, patogiau tapo jiems visiems“, – sakė „Tele2“ Telefonų priežiūros centro vadovas Evaldas Viselga.

Populiarėjant išmaniesiems telefonams ir žmonėms renkantis vis geresnius įrenginius, Lietuvoje tapo įprasta pirkti telefonų draudimą. Dabar „Tele2“ klientai apdraudžia beveik pusę – 45 proc. – nusipirktų telefonų, brangesnių nei 300 eurų. Geresnius įrenginius žmonės brangina ir saugo labiau, todėl populiarėjant jiems, populiarėja ir draudimas.

Pasak E. Viselgos, dabar dauguma apdraustų įrenginių savininkų kreipiasi dėl sušlapusių ir sudužusių telefonų. Tai yra didžiausios rizikos telefonams vasarą, ypač po švenčių ir ilgųjų savaitgalių.

Pavyzdžiui, po Joninių savaitgalio remontuojamų telefonų skaičius „Tele2“ Telefonų priežiūros centre pašoko dvigubai. Šiek tiek mažesnio antplūdžio laukiama po liepos 6-ios, Lietuvos karaliaus Mindaugo karūnavimo dienos, laisvadienio.

Telefonų draudimą „Tele2“ teikia kartu su draudimo bendrove „Gjensidige“, kuri įgaliojo operatorių remontuoti apdraustus telefonus. Išimtinai „Tele2“ Telefonų priežiūros centras galės remontuoti visus šiemet apdraustus telefonus.

Telefonai yra draudžiami nuo užliejimo, dūžių, ugnies ir vagysčių su apiplėšimu ar įsibrovimu. Pavyzdžiui, sudaužius telefono ekraną ar jį įmetus į vandenį, apdraustas įrenginys bus suremontuotas nemokamai arba pakeistas tokios pat vertės nauju. Gamintojų taikoma telefono garantija tokių gedimų nepadengia.

Telefonus remontui priims visi 69 „Tele2“ privačių klientų aptarnavimo salonai 49 šalies miestuose ir 6 verslo klientų aptarnavimo salonai 6 didžiausiuose Lietuvos miestuose. Visi klientai remontuojamus telefonus gali atnešti į bet kurį saloną – jie bus nemokamai pristatyti į remonto centrą Vilniuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)