Pranešime žiniasklaidai rašoma, kad naujas pasiūlymas bus ypač naudingas vartotojams mažesniuose miestuose, kurie naudojasi lėtu laidiniu internetu.

Šviesolaidinis internetas veikia ne visur ir dalis gyventojų permoka už paslaugas. Jie brangiai moka už internetą, kuris yra iki 25 kartų lėtesnis už spartųjį „Tele2“ 4G internetą.

Tele2“ didžiausią 100 GB duomenų paketą siūlo už 19 Eur/mėn. Išnaudojus šį kiekį, dar 100 GB galima užsisakyti už 1 Eur, tad iš viso per mėnesį už 20 Eur suteikiama 200 GB duomenų naršymui. 50 GB mėnesiui „Tele2“ klientams siūlys už specialią 12 Eur, 10 GB – 10 Eur kainą.

„Mobilusis internetas jau yra tiek greitas ir pigus, kad gali būti pagrindinis interneto šaltinis namuose ir patenkinti visus šeimos poreikius. Jo greičio pakaks ir aukštos raiškos filmų žiūrėjimui tėvams, ir animacinių filmų bei žaidimų siuntimui vaikams. O vykstant į gamtą ar sodybą, mobilųjį internetą galima pasiimti su savimi“, – pasakojo Mindaugas Savickas, „Tele2“ marketingo direktorius.

Vienu mobiliojo interneto paketu gali naudotis daug įrenginių. Turint namams skirtą maršrutizatorių, bevieliu ryšiu prie interneto gali jungtis iki 32 įrenginių – planšetės, telefonai, kompiuteriai, televizoriai ir pan. Naudojantis nešiojamojo kompiuterio modemu – iki 10 įrenginių.

Mobiliojo interneto prieinamumą didina tai, kad renkantis atnaujintus mokėjimo planus ir sudarant 24 mėn. sutartį, mobiliojo interneto modemą galima gauti už 1 Eur. Norint mobiliuoju internetu naudotis telefone, jokios papildomos įrangos nereikia, tik verta įsitikinti, ar išmanusis telefonas palaiko 4G ryšį ir leis naudotis greitu mobiliuoju internetu.

Bendrovės atstovai tvirtina, kad „Tele2“ taip pat suteikia geros patirties garantiją – paslaugas galima išbandyti 7 dienas ir, jei vartotojui pasirodys, kad internetas veikia ne taip gerai, kaip norėtųsi, grąžinti modemą be jokių nuostolių.

„Teo“ ir „Omnitel“ turi savo pasiūlymą

Teo“ ir „Omnitel“ privačių klientų verslo plėtros padalinio vadovas Povilas Dapkevičius, reaguodamas į „Tele2” pranešimą, tvirtino, kad „naujos kartos telekomunikacijų paslaugos visame pasaulyje kuriamos be technologinės takoskyros naudojant šviesolaidinį ir mobilųjį ryšį.“

Jis patvirtino, kad „Teo“ ir „Omnitel“ siūlo abi technologijas taip, kaip tai yra patogiausia klientui: jei reikalingas tik mobilusis ryšys, „Omnitel“ siūlo 128 GB planą su neribotu duomenų kiekiu naktį, pusę metų nemokamu „Spotify“ ir galimybe visus duomenimis išnaudoti be papildomų mokesčio keliaujant Baltijos ir Šiaurės šalyse.

Išnaudojus mėnesinį duomenų kiekį, „Omnitel“ klientai toliau gali naudotis internetu, tačiau lėtesniu greičiu.

„Visus savo planus kuriame atsižvelgdami į klientų poreikius, o šiuo mūsų siūlomi planai atitinka daugumos „Omnitel“ klientų naršymo internete įpročius”, – sakė P. Dapkevičius.

Privačių klientų verslo plėtros padalinio vadovas remdamasis RRT duomenimis teigė, kad „Omnitel“ klientai Lietuvoje persiunčia didžiausią kiekį mobiliųjų duomenų.

Per 2015 m. ketvirtąjį ketvirtį „Omnitel“ klientų išsiųstų ir priimtų duomenų kiekis sudarė 4 329,8 mln. MB – beveik 30 proc. daugiau nei artimiausio konkurento („Tele2” – 3 381,3 mln. MB, „Bitė Lietuva” – 3 297,6 mln. MB).

Bendrovės atstovai tvirtina, kad „Omnitel” klientas per mėnesį vidutiniškai persiuntė 2,1 GB duomenų – 16 proc. daugiau nei artimiausio konkurento.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)