Pranešime žiniasklaidai teigiama, kad bendradarbiavime „Tele2“ užtikrins tarptautines ryšio paslaugas, o IBM pritaikys savo daiktų interneto platformą „Watson“ ir siūlys geriausius būdus pritaikyti daiktų interneto kūrimo patirtį. Pirmiausia sprendimai bus pritaikomi tokiose srityse kaip turto valdymas, buvimo vietos nustatymu pagrįstos paslaugos, susietos paslaugos ir tiekimo grandinės valdymas.

„Tele2“ ir IBM verslui pristatys pradinį daiktų interneto rinkinį, kuris leis greičiau įgyvendinti naujų technologijų projektus. Toks rinkinys apims SIM korteles, reikalingas ryšio paslaugas ir integraciją į „IBM Bluemix“ – debesų kompiuterijos programų kūrimo platformą. Ši infrastruktūra leis iškart imtis konkretaus daiktų interneto sprendimo kūrimo.

Pranešime rašoma, kad IBM klientams padės kurti daiktų interneto sprendimus, juos integruoti į kitas sistemas, pritaikyti debesų kompiuterijos sprendimus ir paruošti naujas paslaugas pristatymui vartotojams. „Tele2“ užtikrins daiktų interneto sprendimams reikalingą vietinį bei tarptautinį ryšį, ir pasiūlys papildomų pridėtinės vertės paslaugų, kurios padarys naudojimąsi daiktų interneto sprendimais patogesnį vartotojams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)