Jį jau įsigijo „iki dešimt asmenų“.

Draudimas pokemonus gaudantiems vaikams metams kainuoja 25 eurai (iki 6 m.) ir 35 eurai (nuo 7 iki 18 m.). Šį draudimą įsigijusieji išmokas gaus traumų ir padarytų nuostolių atvejais. Draudimas suaugusiems „Pokemon Go“ žaidėjams yra brangesnis – 45 eurai, tačiau žala bus atlyginta ne tik lūžių ir traumų, bet ir sunkių traumų atvejais. Mirties rizika pas suaugusiuosius draudimo pakete taip pat įtraukta, kaip ir galimi nuostoliai tretiesiems asmenims ir jų turtui.

Kaip DELFI teigė bendrovės „Lietuvos draudimas“ strategijos, klientų ir marketingo departamento direktorė Aurelija Kazlauskienė, „pasiūlyti draudimą pokemonų medžiotojams paskatino pranešimai apie visame pasaulyje į nelaimingus atsitikimus pakliuvusius jų medžiotojus.“

Ji teigė, kad draudimo pokemonų medžiotojams idėja kilo aktualizavus populiarią temą, siekiant paskatinti vartotojus pasidomėti draudimu.

„Netrukus pasiūlysime ir būsto draudimą, skirtą tiems klientams, kurie nerimauja dėl savo būsto saugumo, kol jie gaudo pokemonus“, – pridūrė A. Kazlauskienė.

Ji tvirtino, kad šio pasiūlymo pirmieji rezultatai džiugina, nes po paskelbimo apie tokį draudimą facebook paskyroje ir išplatinus naujienlaiškius klientams, srautas į „Lietuvos draudimo“ internetinį puslapį išaugo 10 kartų, lyginant su ankstesnių dienų vidurkiu.

Ketvirtadienį draudimo konsultantai jau pardavė iki dešimties šio draudimo sutarčių.

Galiausiai ji pridūrė, kad „nerekomenduojame žaisti, kai vairuojate automobilį, nes vairuojant naudotis mobiliuoju telefonu draudžiama, vadinasi, žaidžiant sukėlus avariją, draudimas negalios.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (134)