„Laimės barometro“ projektą vykdo interaktyvios auditorijos apklausos sistemos „IQ Polls“ kūrėjai kartu su Vilniaus miesto savivaldybe bei žiniasklaidos partneriais.

Projekto tikslas – paskatinti vilniečius ir miesto svečius daugiau šypsotis ir dalintis geromis emocijomis.

„Šiandien prasideda projekto pirmasis etapas, kai pradeda veikti internetinis puslapis. Kitą savaitę „Laimės barometro“ duomenis jau bus galima matyti Vilniaus miesto lauko ekranuose, prasidės socialinė kampanija, skatinanti vilniečius dalintis savo šypsena su kitais. Kviečiame visus prisidėti prie šios socialinės iniciatyvos ir dalintis savo šypsenomis“, – sakė vienas „IQ Polls“ projekto partnerių Artūras Jonkus.

Nuo pirmadienio apsilankę puslapyje www.happybarometer.com vilniečiai ir miesto svečiai gali pažymėti savo nuotaikos lygį bei pamatyti, koks yra bendras miesto laimės indeksas. Matuoti savo nuotaiką galima kas valandą. Balsuoti taip pat galima naudojant išmaniuosius įrenginius ir skenuojant QR kodą.

Po savaitės barometro rezultatai bus rodomi Vilniaus lauko reklamos ekranuose.

Ateityje prie projekto prisijungus kitiems pasaulio miestams atsiras galimybė stebėti pasaulio miestų laimės indeksus bei juos lyginti tarpusavyje.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)