Šiame filmuke labai laisva forma nusakomi nesutarimai tarp „Microsoft“ ir „Linux“, kurie prasidėjo praėjusio amžiaus paskutinio dešimtmečio viduryje. Alyvos į ugnį negailėjo net „Microsoft“ generalinis direktorius Steve'as Ballmeris, 2001 metais pavadinęs „Linux“ vėžiu ir nuolat pabrėždavęs, kad „Linux“ pažeidinėja „Microsoft“ patentus. Tačiau neįpareigojantis filmuko tonas yra draugiškas ir netgi baigiasi paliaubų pasiūlymu „Linux“ kūrėjams. Ar gali „Microsoft“ ir „Linux“ egzistuoti kartu? „Microsoft“ mano, kad taip.

Bent jau tokiame neoficialiame lygmenyje „Microsoft“ pripažįsta, kad buvo neteisinga „Linux“ tinklo idėjas vadinti vaikiškomis ir sutinka, kad iki šių dienų tarp sistemų esama tam tikrų pasistumdymų. Tačiau šis virtualus gimtadienio tortas yra gražus gestas, kuris tikrai privers jus bent šyptelėti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)