„Kasmet „Login“ stengiasi atrasti save iš naujo, tad ir kitų metų konferencijoje žengsime dar vieną žingsnį į priekį – kalbėsime apie dabartinio interneto atskyrimą nuo senojo. Šiandien šis, neatsiejama gyvenimo dalimi tapęs reiškinys, yra įžengęs į naują etapą – „Daiktų internetą“ (angl. Internet of things). Kitas etapas bus „visko internetas“, kai kiekvieną sekundę jungsis vis daugiau žmonių, procesų, duomenų, įvairiausių elektronikos ir technikos įrenginių, telefonų bei jutiklių“, – sako „Login“ projekto vadovė Ieva Dirvonskaitė. Anot jos, pastarasis etapas savo potencialą pasieks per artimiausią dešimtmetį, tačiau LOGIN ją nagrinės jau 2014 m. renginyje, kurio tema bus „Internetas yra viskas“ (angl. Internet of everything).

Konferencijos dalyviams organizatoriai ruošia dvi visiškai naujas platformas. „Login Game Fest“ savo sėkmės istorijomis, idėjomis bei vizijomis dalinsis geriausi žaidimų kūrėjai ir žaidėjai iš Lietuvos bei užsienio. Taip pat pirmą kartą vyks ir vyks skaitmeninė darbo mugė „Login Digital Job Market“, skirta padėti jauniems specialistams ir naujų talentų ieškančioms įmonėms rasti vieniems kitus.

Geriausi pirmuosius žingsnius žengiantys jaunieji verslininkai bus kviečiami dalyvauti jau antrą kartą vyksiančioje startuolių mugėje „Login Startup fair“ ir varžytis dėl prizų „Startup Pitch“ konkurse.

„Login 2014“ pranešimams ir renginiams bus skirtos net 7 salės, tad dalyviai turės galimybių mėgautis įdomiu ir kaskart vis kitokiu konferencijos turiniu. Dvi dienas truksiančią konferenciją jau penktą kartą vainikuos „Lietuvos interneto apdovanojimai 2014“.

Iki sausio 15 d. organizatoriai kviečia įsigyti pigesnius išankstinius bilietus į „Login 2014“. Studentai ir moksleiviai pirmą kartą gali įsigyti ribotą skaičių bilietų už 85 Lt. Vėliau bilietų kainos augs.

2007 m. prasidėjusi kaip Lietuvos tinklaraštininkų konferencija, „Login“ išaugo į tarptautinį renginį. Per septynerius metus savo vizijomis „Login“ metu dalijosi tokios iškilios asmenybės, kaip Steve‘as Wozniakas („Apple“), Basas Lansdorpas („Mars One“), Peteris Sunde („The Pirate Bay“), Darko Dujičius („Google“), Jimmy Walesas („Wikipedia“), Corrado Tomassoni („PayPal“) ir kiti. 2013 m. „Login“ pritraukė daugiau kaip 3500 dalyvių ir 80 pranešėjų iš viso pasaulio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)