Telia“ klientai jau dabar gali iš anksto internetu užsisakyti šiuos telefonus, o pirmieji pirkėjai savo rankose juos turės rugsėjo 15 dieną, rašoma pranešime spaudai.

„Samsung“ itin didelį dėmesį skyrė „Galaxy Note 8“ saugumui, taigi net didžiausi skeptikai gali būti ramūs – jis nepateiks netikėtų staigmenų. O kad staigmenų nekiltų panorus šį telefoną gauti pirmiesiems, jį reikėtų užsisakyti iš anksto, mat naujų flagmanų pasiūla pirmosiomis savaitėmis būna ribota“, – sakė „Telia“ privačių klientų vadovas Norbertas Žioba.

Lietuvoje „Galaxy Note 8“ modelis kainuos 1009 eurus, panašiai turėtų kainuoti ir jubiliejinis „iPhone“.

Ketvirtadienį ryte pranešta, kad ir „Tele2“ klientai gali užsisakyti „Samsung Galaxy Note 8“, kurį pirkėjai gaus taip pat rugsėjo 15 d. Kaina ta pati - 1009 eurai.

Bendrovė paskelbė, kad sudarius sutartį, bus pridedamas priedas „Samsung Dex“ stotelė.

„Bitės“ klientai nuo trečiadienio vakaro gali užsisakyti internetu naujuosius „Galaxy Note 8“ ir juos gaus vėlgi rugsėjo 15 dieną. Mokant visą kainą iš karto telefonas kainuos 1009 eur, telefoną galima įsigyti ir sudarant sutartį bei mokėti už jį dalimis. Pirmieji užsisakę nemokamai gaus „Samsung DeX“ jungčių stotelę dovanų.

Ši stotelė leidžia telefonu naudotis, kaip kompiuteriu.

Naujieji planšetofonai „Galaxy Note 8“ turi 6,32 colio įstrižainės „super AMOLED“ ekraną, kurio raiška siekia QHD+ (2960 x 1440 tšk.).

Jo nugarėlėje įmontuota 12 mln. taškų raiškos dviguba kamera su optiniu vaizdo stabilizavimu ir teleobjektyvo funkcija, priekyje – 8 mln. taškų raiškos kamera asmenukėms.

„Note 8“ saugumą užtikrina pirštų atspaudų jutiklis ir akies rainelės skeneris.

Įrenginys yra atsparus vandeniui ir dulkėms (IP68 sertifikatas), palaiko belaidį baterijos įkrovimą, jį galima valdyti specialiai pritaikytu „S Pen“ rašikliu.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)