Kaip rašoma bendrovės tinklaraštyje, Rio de Žaneire gyvena apie 12 mln. žmonių, o per Olimpines žaidynes jų mieste bus dar daugiau, taigi vengiant sumaišties labai svarbu, kad mieste puikiai veiktų viešasis transportas.

Olimpinis miestelis surengė geriausio kelionių planuotojo, kurį būtų verta naudoti Olimpinių žaidynių metu, konkursą. Lietuvių kompanija jį laimėjo, nugalėjusi kitas pasaulyje garsias ir plačiai naudojamas programėles.

Jau šiandien Rio de Žaneire veikia „Trafi“ kelionės planavimo paslauga, į kurią programėlė yra įtraukusi autobusus, metro linijas, greituosius autobusus, traukinius, tramvajus ir kitas mieste esančias viešojo transporto formas.

Prasidėjus Rio de Žaneiro Olimpinėms žaidynėms, kompanija vartotojams pasiūlys ir specialų meniu, kuriame bus galima pamatyti detalų Olimpiados renginių planą. Naudojantis juo, bus galima patogiau rasti kelią į renginių stadionus.

„Trafi“ programėlė yra patogus kelionių mieste planavimo įrankis. Joje pateikiami viešojo transporto tvarkaraščiai, kelių paieška, taip pat žemėlapis, kuriame galime stebėti viešojo transporto judėjimą tiesiogiai.

Programėlė pripažinimo sulaukė ne tik Lietuvoje, bet ir kitose pasaulio šalyse - Brazilijoje, Estijoje, Latvijoje, Taivane, Indijoje, Turkijoje ir kitose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)