Bendrovė, sukūrusi interneto spartos matavimo mobiliuosiuose įrenginiuose programėlę, skelbia, kad Lietuva, kurioje vidutinė duomenų perdavimo per „Wi-Fi“ sparta yra 16,1 Mbps, lenkia ir antroje pozicijoje atsidūrusią Estiją, ir penketuke esančias technologiškai itin pažangias šalis – Singapūras, Šveicarija ar Nyderlandai

Statistinius duomenis apie viešai prieinamų belaidžio interneto taškų spartą „Rotten WiFi“ rinko 184 pasaulio valstybėse, o duomenis apie 20 iš jų įtraukė į savo infografiką.

Praėjusiais metais „Rotten WiFi“ skelbtų viešų interneto prieigos taškų duomenų atsisiuntimo spartos lyderių penketukas atrodė visiškai kitaip. Vienintelis nepakitęs dalykas – tai Lietuvos pozicija, šiemetiniai spartos vicečempionai buvo antroje vietoje, o kitos penketuke besipuikuojančios valstybės buvo Kroatija, Airija ir Rumunija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)