Visos sutarties vertė, įskaitant kompiuterinių darbo vietų nuomą ir migracijos bei priežiūros darbus, sudaro 481 tūkst. be PVM.

Vienas iš svarbiausių faktorių, lėmusių sėkmingą projekto pradžią – greitas įrangos pristatymas ir migracija, atlikta per trumpą laiką – 24 dienas, rašoma bendrovės pranešime.

Kaip teigia „Litgrid“ IT centro vadovas Valdas Merčaitis , „Alna Intelligence“ per trumpą laiką pristatė įrangą ir sudiegė ją visoje Lietuvoje esančiuose „Litgrid“ biuruose ir užtikrino migracijos proceso kokybę bei sklandumą. O tai labai svarbu užtikrinant darbo nepertraukiamumą ir duomenų saugumą.

„Alna Intelligence“ direktorius Aleksandras Samuchovas teigia, kad šis projektas buvo pavyzdinis: visų pirma reikėjo užtikrinti sklandų įrangos pristatymą, antra – prisitaikant prie kliento darbo specifikos sudiegti įrangą netrikdant „Litgrid“ personalo darbingumo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)