Kaip paaiškėjo, pagrindinis atžalos pardavimo motyvas – pinigai, už kuriuos šeima rengėsi pirkti „iPhone” ir motociklą. Tai jie galėjo padaryti, pardavę vaiką už 23 tūkst. juanių – apie 3200 eurų, rašo „Telegraph.co.uk”.

Pranešta, kad motina Xiao Mei (vardas sugalvotas) turėjo daug darbų, kuriuose vis praleisdavo po dalį dienos, tačiau vaiko tėvas didžiąją dalį savo laiko praleisdavo interneto kavinėse. Abu tėvai buvo devyniolikos metų, kai jie susilaukė nelaukto vaikelio.

Jie tvirtino, kad dukra jiems buvo nepakeliama finansinė našta, dėl to jie nusprendė, kad geriau ją parduoti ir pagerinti buitį norimais prietaisais bei daiktais.

Pirkėjas gautą vaikelį padovanojo savo sesei, kuri iki šiol jį augina, kol policija nuspręs, kaip su juo elgtis.

Kai vaiko pardavėjai buvo sugauti, mažylės mama policijai sakė, nežinojusi, kad parduoti vaiką yra nelegalu. Ji gavo 2,5 m. kalėjimo, jos vyras – 3-eją metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)