„Siekiame tapti mobiliųjų žaidimų lyderiu ne tik Lietuvoje, bet ir visame Baltijos regione. Šis mūsų žingsnis ‒ vienas iš pirmųjų įgyvendinant šį tikslą ir suteikiant galimybę vartotojams žaisti mūsų žaidimus savo kalba“,– sako „Game Insight“ direktorius Anatolijus Ropotovas.

Lietuvių kalba adaptuotas pasaulinis hitas „Cloud Raiders“ yra strateginis veiksmo žaidimas, kuriame žaidėjai turi pastatyti neįveikiamą padangių tvirtovę ir ją ginti naudodami įvairias priemones, įskaitant pabūklus, spąstus ir magiškus artefaktus. Žaidėjai taip pat gali burti gentis ir triuškinti jų priešus mūšiuose. Žaidimas pritaikytas „iPad“,„iPhone“ „Facebook“, „iPod Touch“, „Google Amazon Appstore“, „Windows Store“ ir „Windows Phone Store“.

„Flower House“, itin populiarus tarp moteriškosios auditorijos visame pasaulyje, suteikia žaidėjams galimybę auginti retas gėles, komponuoti gyvas puokštes ir sukurti daugiau kaip 100 naujų hibridų, įskaitant tokius, kurių galima rasti realiame pasaulyje. „Flower House“ Lietuvoje galima atsisiųsti iš „App Store“ arba iš „Google Play“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)