O dabar jau galima pamatyti efektingą vaizdo siužetą, kuriame vaizduojama, kurioje statybų stadijoje yra milžiniškas projektas. Prie vaizdo efektingumo prisideda ir tai, kad vaizdo reportažas buvo filmuotas ir iš ore skraidančių dronų.

Vaizdo siužetas pasirodė socialiniame tinkle „Youtube“, o jį įkėlė Duncanas Sinfieldas. Jo kurtame filmuke galima pamatyti, kaip atrodo milžiniško „Apple“ projekto skeletas.

Tikimasi, jog naujasis „Apple“ miestelis iškils dar šiemet arba 2017 m. pradžioje.

Kompanijos „Apple“ pagrindinė būstinė šiuo metu yra Kupertine, Kalifornijos valstijoje (Jungtinės Amerikos valstijos – JAV). Ten kompanija įsikūrusi jau nuo 1977 m.

Naujai statoma būstinė bus nutolusi nuo dabartinės apie 1,5 kilometro. Tvirtinama, kad naujam miesteliui kompanija pasirinko vietą netoliese gerai paskaičiavusi kraustymosi kaštus – esą statyti jį netoliese buvo pigiau nei ieškoti naujos ir galbūt pigesnės vietos kitur.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)