Vakar jau rašėme apie tai, jog internete pasklido vaizdo įrašas, parodantis, kaip paspaudus sulinksta ir nebeatsitiesia „iPhone 6 Plus“ aliuminis korpusas. Per kiek daugiau nei parą šį įrašą pažiūrėjo net 21 mln. žmonių. Dar 3 mln. peržiūrų surinko įrašas, kuriame patikrinamas tiesioginio „Apple“ gaminio konkurento - „Samsung Galaxy Note 3“ lankstumas.

Nenuostabu, kad pasaulio žiniasklaida, nusivylę pirkėjai ir nudžiugę konkurentai užkūrė tikrą pirtį „Apple“ - dėl „bendgeitu“ jau pakrikštytos nemalonios situacijos „Twitter“ socialiniame tinkle knibžda pranešimai, kuriais pašiepiamas „iPhone 6 Plus“ lankstumas. Ir tyčiojasi iš kultinių įrenginių gamintojų ne tik konkurentai – net ir alaus gamintojai nepatingėjo įkišti savo trigrašio:









Ne mažiau nemaloni situacija „Apple“ ištiko ir tą pačią dieną pasiūlius atsisiųsti operacinės sistemos atnaujintą versiją „iOS 8.0.1“ - situacija tokia nemaloni, jog ir ji nusipelnė atskiro pavadinimo - „brikgeito“ („brickgate“), nes telefoną paverčia... plyta. Tik ne tokia tvirta.

Kaip rašo svetainė „Mashable“, dėl šio atnaujinimo daugelis įrenginių negali prisijungti prie ryšių tinklo, be to, nustoja veikti „Touch ID“ pirštų atspaudų skaitytuvas. Ši problema pasirodė esanti tokia rimta, jog įmonės atstovas duodamas interviu svetainei „The Verge“ atsiprašė visų vartotojų ir pateikė instrukcijas, kaip įsirašyti ankstesnę operacinės sistemos versiją, kol „Apple“ programuotojai skubiai atnaujins nesėkmingą atnaujinimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (236)