„Samsung“ telefonų flagmanai yra viena iš didžiausių telefonų rinkos naujienų. Naujausi modeliai „Samsung Galaxy S7“ ir „Samsung Galaxy S7 Edge“ buvo pristatyti tik šį sekmadienį, o prekyba telefonais pagrindinėse pasaulio rinkose ir Lietuvoje prasidės kovo 11 dieną.

„Tele2“ atstovai pabrėžia, kad net iš anksto telefonus užsisakę kitų operatorių vartotojai gaus juos ne anksčiau nei kitą savaitę.

„Teo“ ir „Omnitel“ verslo plėtros privatiems klientams vadovas Povilas Dapkevičius DELFI tvirtino, kad užsisakiusiems iš anksto, įrenginių pristatymas bus pradėtas kovo 2-ąją.

Bitė Lietuva“ korporatyvinių reikalų ir ryšių su visuomene vadovė Žana Jakevičienė DELFI patvirtino, kad šios kompanijos klientai turėtų gauti naujuosius prietaisus iki kovo 10 d. – tikrai diena anksčiau nei prasideda oficiali prekyba.

Pasak vilniečio Jevgenijaus Danilčenko, kuris pirmasis Lietuvoje ir Europoje gavo „Edge S7“, šis telefonas šiemet bus vienas iš įdomiausių modelių rinkoje, todėl jį ir pasirinko. „Labai netikėta, bet malonu gauti naujausią telefoną taip anksti. Būtinai išbandysiu ir kartu gautus virtualios realybės akinius – šita technologija pasaulyje dabar yra viena svarbiausių tendencijų“, – sakė jis.

„Nusipirkau „Edge S7“, labai laukiau šito modelio. Esu „Samsung“ telefonų fanas, praktiškai nei vieno modelio nepraleidžiu. Lietuvoje paprastai nepavyksta taip greitai gauti naujausių modelių, galvojau, kad jie mus pasieks tik balandį“, – sakė Jonas Matiukas iš Vilniaus.

Iš viso kurjeriai išvyko pas šimtus vartotojų visoje Lietuvoje – „Samsung“ flagmanai yra viena labiausiai laukiamų metų naujienų.

Rinkos apžvalgininkai „Galaxy S7“ ir „Edge S7“ vadina, ko gero, geriausiais „Samsung“ sukurtais telefonais. Abu nauji telefonų modeliai yra atsparūs vandeniui. „Samsung Galaxy S7“ turi 5,1 colio įstrižainės Quad HD Super AMOLED ekraną, o „S7 Edge“ ekranas siekia 5,5 colio. Įdomi telefonų naujovė yra „visada įjungto“ ekrano funkcija. Ji leis telefonu naudotis patogiau, nereikės kiekvieną kartą ekrano aktyvuoti iš naujo, o baterijos energijos tam reikės nedaug.

Lietuvoje naujieji „Samsung Galaxy S7“ kainuos 719 eurų, o „Samsung Galaxy S7 edge“ 819 eurų. Rinktis galima iš juodos ir auksinės spalvos modelių.

„Tele2“ pranešime spaudai rašoma, kad operatoriaus klientai dar gali registruotis išankstiniam telefonų užsakymui ir gauti juos prieš oficialios prekybos startą. Pirmieji naujus telefonus įsigiję pirkėjai kartu gaus ir virtualios realybės akinius „Gear VR“ už 1 ct. Šių dovanų kiekis yra ribotas.

Naujieji telefonai leis išnaudoti 4G tinklo privalumus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)