„Smarkų pajamų augimą 2014 m. lėmė nuolatinis dėmesys mūsų informacijos perdavimo strategijai, o pelno augimą paskatino supaprastintas valdymas ir bendrojo efektyvumo padidinimas“, – sakė Valdybos pirmininko pavaduotojas ir generalinis direktorius Kenas Hu.

2014 m. puikių rezultatų pasiekė visos verslo grupės. Duomenų perdavimo verslo grupės pajamos išaugo 16,4 proc. ir siekė 31 mlrd. JAV dolerių, jų augimą didžiąja dalimi lėmė mobiliojo plačiajuosčio ryšio tinklo diegimas visame pasaulyje. Įmonių verslo grupės pajamos išaugo 27,3 proc. iki 3 mlrd. JAV dolerių, smarkus augimas vyko tinklų ir IT srityse, įskaitant debesų kompiuterijos duomenų centro sprendimus ir lanksčiuosius tinklus. Vartotojų verslo grupės pajamos išaugo 32,6 proc. iki 12 mlrd. JAV dolerių dėl augančios išmaniųjų telefonų paklausos ir ypač spartaus augimo besivystančiose rinkose.

„Huawei“ ir toliau gausiai investuoja į inovacijas. 2014 m. „Huawei“ investavo 6,6 mlrd. JAV dolerių į mokslinius tyrimus ir eksperimentinę plėtrą, ši suma sudarė 14,2 proc. 2014 m. pajamų ir nuo 2013 m. išaugo net 29,4 proc. Pastarąjį dešimtmetį „Huawei“ investicija į mokslinius tyrimus ir eksperimentinę plėtrą sudarė daugiau kaip 30,7 mlrd. JAV dolerių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)