„Google“ įvairiomis progomis pateikia vis kitokį, modifikuotą logotipą – taip buvo minimi garsių žmonių gimtadieniai ar svarbių įvykių metinės.

Pirmą kartą „Google“ logotipai modifikuoti 1998 metais. Tuomet papuošimai buvo nedrąsūs, nebuvo atitolstama nuo pagrindinės logotipo išvaizdos, o progos, kuriomis šie pakeitimai buvo rodomi – neišradingos (amerikiečių švenčiama Padėkos diena, „Google“ beta versijos išleidimas, „Degančio žmogaus“ meno ir saviraiškos festivalis.

Vėlesniais metais progų keisti pagrindinio puslapio išvaizdą vis daugėjo, o pakeitimai buvo vis išradingesni. Ši amerikiečių įmonė, nepriklausomybės atgavimo proga, be abejo, pirmiausiai pasveikino savo tautiečius – jie taip daro nuo 2000 metų ir šios nacionalinės šventės minėjimo nepraleidžia.

Baltijos valstybės nepriklausomybės atgavimo progomis buvo pradėtos sveikinti 2011 metais – Estijoje ši šventė minima vasario 24 dieną, Latvijoje – lapkričio 18 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (334)