Pranešime žiniasklaidai rašoma, kad išmanusis telefonas sukurtas bendradarbiaujant su legendine fotoaparatų gamintoja „Leica Camera“.

Lietuvoje „Huawei P9“ išmaniaisiais prekiauja „Tele2“, „Omnitel“, „Bitė“, o nuo šios savaitės – ir „Topo centras“, „Elektromarkt“ bei „Avitela“. Oficiali pardavimo kaina – nuo 579,99 eurų, o telefono ryšio operatorių prekybos vietose įrenginiui taikomos specialios kainos ir mokėjimų planai.

Šio modelio telefonams taikoma ir speciali gamintojo VIP garantija – 3 m. bendra garantija, 3 mėn. ekrano keitimo garantija ir 3 mėn. įrenginio keitimo garantija, esant techninės įrangos gedimui. Informacijos, kaip tapti auksinės narystės VIP nariu ir naudotis garantijos privalumais, ieškokite čia.

„Huawei P9“ yra pirmasis išmanusis, sukurtas bendradarbiaujant su „Leica“. Dvigubo objektyvo kamera suteikia galimybę užfiksuoti ir spalvotas, ir juodai baltas nuotraukas.

Telefonas turi 5,2 colių įstrižainės 1080P raiškos ekraną, jame įdiegtas naujas „Kirin 955“ 2,5 Hz 64 bitų ARM procesorius ir 3000 mAh talpos baterija. Įrenginys suteikia galimybę naudoti dvi SIM korteles, įskaitant ir „microSD“ kortelę.

„P9“ pasižymi minimalistinio dizaino aliuminio korpusu, jame taip pat įdiegta biometrinė pirštų atspaudų atpažinimo technologija, leidžianti užtikrinti privatumą ir informacijos saugumą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)