Tai ne pirmas kartas, kai paaiškėja tokio pobūdžio klaida: jos anksčiau yra pasitaikiusios jau kelis kartus. „Apple“ šiuos gedimus paprastai greitai ištaiso, bet kol jie sprendžiami, tokia klaida gali kelti nemažai rūpesčių.

Laimė, sutrikdyti žinučių programą „Messages“ ir priversti persikrauti kažkieno telefoną įmanoma tik bendraujant iš „iPhone“ į „iPhone“, be to, reikalinga tam tikra teksto gija. Kadangi ši teksto ženklų kombinacija labai specifiška, dauguma žmonių su jos sukeltais telefono sutrikimais niekada netūrėtų susidurti. Jei kažkam žinučių programa vis dėlto sutrinka, tam žmogui minėtas tekstas veikiausiai būna atsiunčiamas sąmoningai.

Jei norite išvysti šios problemos pavyzdžius, paprasta paieška socialiniame tinkle „ Twitter“ pateiks jums šimtus rezultatų su vartotojais, kurie dėl šio teksto negalėjo įsijungti savo žinučių programos. Galima išvysti, daugelis žmonių jau naudoja šiuos tekstus piktybiškai, todėl belieka viltis, kad „Apple“ artimiausiu metu pašalins šią klaidą.

Šiuo metu egzistuoja keli sprendimo būdai. Žmogus, atsiuntęs jums kenkėjišką žinutę, gali atsiųsti dar vieną žinutę, kuri efektyviai panaikins pradinę giją. Kitas variantas – pasiųsti žinutę sau pačiam per „Siri“ arba iš savo „Mac“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (92)