Pasibaigė didžiausia Baltijos šalyse progreso konferencija „Login“, šiemet sulaukusi rekordinio lankytojų skaičiaus: konferencijoje apsilankė apie 3 tūkst. progreso entuziastų, skelbiama pranešime.

„Šiais metais „Login“ keitė savo veidą – iš technologijų, interneto tendencijas nušviečiančio renginio tapome daug universalesne konferencija, apimančia viską, kas susiję su progresu, - sako „Login“ vadovas Arnoldas Rogoznyj. - Nusprendėme neapsiriboti siaura technologijų sritimi, nes internetas jau jau seniai „išlipo“ iš kompiuterių ir tapo neatsiejama kiekvieno mūsų kasdienio gyvenimo dalimi“. Pranešimus dvi konferencijos dienas skaitė daugiau nei 70 pranešėjų iš Lietuvos bei 12-os užsienio šalių, vyko kūrybinės dirbtuvės IT specialistams bei progreso entuziastams.

Vienas iš pranešėjų Linas Šiautkulis, konferencijoje pristatęs temą „Lietuvos trendspotting'as“, kalbėjo apie tai, jog mūsų gyvenime nebėra nė vienos srities, kuri nebūtų susijusi su internetu: „Mes tapome virtualiais piliečiais, be interneto nebegalime apsieiti net tada, kai miegame, jis pakeitė žiniasklaidą, netgi miestus, kuriuose mes gyvename, o ką jau kalbėti apie besivystantį elektroninį verslą“. Pasak L.Šiautkulio, lietuviai technologiniu išprusimu gali konkuruoti su viso pasaulio IT specialistais.

Šiandien vyksiančiame „Login“ baigiamajame vakare menų fabrike „Loftas“ bus apdovanoti ir Lietuvos interneto geriausieji. 2012 metų Lietuvos interneto apdovanojimų nugalėtojų rinkimas vyko dviem etapais: pirmojo etapo metu nominantus siūlyti ir už juos balsuoti galėjo visi interneto vartotojai, o daugiausia jų simpatijų pelnę projektai, judėjimai bei žmonės buvo vertinami „Login“ komisijos antrojo etapo metu.

Gegužės 31-birželio 1 dienomis vykusi progreso konferencija „Login“ šiais metais suorganizuota jau šeštąjį kartą. 2007 m. surengta „Lietuvos blogerių konferencija“ sulaukė 120-ties entuziastų, kurie ir pradėjo didžiausios interneto tendencijų konferencijos Baltijos šalyse istoriją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)