Bendrovės specialistai jau paruošė tikslių veido kopijų gamybą ir jau gavo daug užsakymų iš žinomų verslininkų, politikų, šou verslo žvaigždžių ir iš paprastų žmonių, kurie buvo rimtai sužaloti nelaimingų atsitikimų metu, gyvūnų įkandimų ar dėl sunkių ligų. 

Naujas veidas kainuos 300 tūkstančių jenų (apie 2,4 tūkst. JAV dolerių). Į paslaugos kainą įeina trimačio veido maketo, kuris pakartoja individualias ypatybes (kraujagysles, odos poras ir kitas smulkias detales) sukūrimas, ruošinio spausdinimas 3D spausdintuvu, pagal kurį sukuriama galutinė silikoninė „kaukė“.

Pasak bendrovės „Real-f Co.“ prezidento, silikoninių veidų kūrimo technologija yra laibai perspektyvi plastinės chirurgijos sritis.

Pagrindinis jos tikslas yra padėti žmonėms, kuriems to tikrai reikia. Šiuo metu įmonės specialistai ieško galimybių perkelti 3D modelius ant saugesnės medžiagos. Be to, šis išradimas sudomino programuotojus, kurie kuria automatinio veido atpažinimo technologijas.

Kol kas pagrindiniai bendrovės klientai yra reklamos agentūros ir pramogine veikla užsiimančios įmonės. Vienos Saudo Arabijos įmonės vadovybė iš „Real-f Co.“ užsakė visos karališkosios šeimos asmenų tikslias veido kopijas.