Reikės:

200 g ryžių makaronų
2 v. š. aliejaus
400 g jautienos
druskos, pipirų
maždaug penktadalio kopūsto (apie 2 stiklinių)
1 morkos
saujos žirnių ankščių
saujos svogūnų laiškų
3 česnako skiltelių
3 cm imbiero šaknies
šviežios kalendros, baziliko, sezamo sėklų (patiekimui)

Padažui reikės:

pusės stiklinės sojos padažo
4 v. š. rudojo cukraus
¼ stiklinės vandens
čili dribsnių

Gaminame:

Jautieną supjaustome kuo plonesnėmis juostelėmis. Kopūstą ir morką – šiaudeliais.
Sumaišome visus padažo ingredientus.
Išverdame ryžių makaronus.
Keptuvėje įkaitiname šaukštą aliejaus ir dedame kepti pusę jautienos. Maždaug minutę kepame vieną pusę, tuomet pabarstome druska, pipirais, apverčiame ir kepame dar minutę. Atidedame iškeptą jautieną ir pakartojame tą patį su likusia mėsa.
Tuomet keptuvėje vėl įkaitiname šaukštą aliejaus, beriame kopūsto, morkos šiaudelius, žirnių ankštis, išspaudžiame česnaką, sumetame smulkintus svogūnų laiškus ir įtarkuojame imbierą. Viską apkepiname kelias minutes.
Prie daržovių beriame makaronus ir padažą. Pakaitiname kelias minutes, kol padažas sutirštėja ir įsigeria į makaronus. Suberiame jautieną, išmaišome.
Patiekiame su šviežia kalendra, baziliku ir sezamo sėklomis.