Reikės:

200 g lašišos
1 v. š. klevų sirupo
1 v. š. sojos padažo
1 a. š. Dižono garstyčių
1 a. š. maltų aitriųjų paprikų
1/4 a. š. maltų kajeno pipirų
1 skiltelės česnako

Kaip gaminti:

1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
2. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi, įdėkite lašišą.
3. Dubenėlyje sumaišykite klevų sirupą, sojos padažą, Dižono garstyčias, maltus kajeno pipirus ir aitriąsias paprikas, smulkintą česnaką.
4. 2 šaukštus padažo pasilikite, o likusiu padažu apliekite lašišą.
5. Kepkite 15–20 min.
6. Prieš patiekdami apliekite likusiu padažu.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)