Produktai:

750 g kiaulienos
450 g konservuotų ananasų
30 g sviesto
2 cm imbiero šaknies
1 česnako skiltelės
1 svogūno
200 ml kiaulienos sultinio
100 ml baltojo vyno
2 šaukštų kario prieskonių
1 šaukštų kukurūzų krakmolo
druskos, pipirų pagal skonį

Kaip gaminti:

1. Česnaką ir svogūną nulupkite, smulkiai supjaustykite. Imbiero šaknį nulupkite ir sutarkuokite smulkia tarka.
2. Keptuvėje aukštais kraštais ir storu dugnu įkaitinkite sviestą, 7–8 min. ant didelės kaitros kepkite kubeliais supjaustytą kiaulieną, tada suberkite smulkintus svogūną, česnaką ir imbierą.
3. Viską užpilkite sultiniu ir vynu, suberkite kukurūzų krakmolą, išmaišykite. Sumažinkite ugnį ir troškinkite apie 2 val.
4. Maždaug po valandos troškinimo iš skardinės sudėkite ananasus, supilkite ir jų sultis, įberkite druskos, pipirų, kario, išmaišykite.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)