Reikės:

600 g tilapijos filė

2 v. š. miltų

2 v. š. raudonosios paprikos miltelių

1 v. š. svogūnų miltelių

1 a. š. džiovintų raudonėlių

1 a. š. džiovintų čiobrelių

1 a. š. česnako miltelių

2/3 a. š. druskos

0,5 a. š. juodųjų pipirų

5 v. š. sviesto kepimui

Gaminimas:

  • Jeigu naudojate šaldytą tilapiją, tuomet ją atitirpdykite ir nusausinkite.
  • Miltus su visais prieskoniais sumaišome viename indelyje.
  • Keptuvėje ant vidutinės ugnies ištirpdome 3 v. š. sviesto.
  • Tilapijos filė gabalėlius apvoliojame prieskonių mišinyje, dedame į keptuvę ir kepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda. Kai bekepant pritrūksta sviesto, jo įdedame papildomai.
  • Iškepusias tilapijos filė iškart patiekiame su mėgstamu garnyru.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)