Reikės:
600 g tilapijos filė
2 v. š. miltų
2 v. š. raudonosios paprikos miltelių
1 v. š. svogūnų miltelių
1 a. š. džiovintų raudonėlių
1 a. š. džiovintų čiobrelių
1 a. š. česnako miltelių
2/3 a. š. druskos
0,5 a. š. juodųjų pipirų
5 v. š. sviesto kepimui
Gaminimas:
- Jeigu naudojate šaldytą tilapiją, tuomet ją atitirpdykite ir nusausinkite.
- Miltus su visais prieskoniais sumaišome viename indelyje.
- Keptuvėje ant vidutinės ugnies ištirpdome 3 v. š. sviesto.
- Tilapijos filė gabalėlius apvoliojame prieskonių mišinyje, dedame į keptuvę ir kepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda. Kai bekepant pritrūksta sviesto, jo įdedame papildomai.
- Iškepusias tilapijos filė iškart patiekiame su mėgstamu garnyru.
Skanaus!