Įpjaukite šviežią kruasaną išilgai per vidurį – taip, kad būtų galima įsprausti pasirinktus ingredientus. O čia jau laisvė fantazijai!

Galite išmėginti tradicinio sumuštinio variantą su sūriu ir kumpiu bei šviežiomis daržovėmis. Fermentinį sūrį drąsiai keiskite mocarela, tuomet, žinoma, puikiai tiks ir šviežias bazilikas. Pusryčių skonį praturtintų karštai rūkyta lašiša arba tunas. Galima rinktis netgi kiaušinį, o kam norisi deserto, tikrai patiks kruasanas su rikota ir šviežiomis braškėmis.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)