Arbūzo ir fetos

Reikės:

kelių griežinėlių arbūzo
2 saujų pasirinktų salotų
fetos
pusės raudonojo svogūno
1 agurko
juodųjų alyvuogių be kauliukų
šlakelio alyvuogių aliejaus

Gaminimas:

Išimkite arbūzo sėklas ir supjaustykite jį nedideliais gabaliukais. Susmulkinkite fetą, supjaustykite agurką ir svogūną. Lėkštėje dėliokite nuplautas ir nusausintas salotas, sluoksniuokite kitus ingredientus. Galiausiai apšlakstykite alyvuogių aliejumi.

Įvairių uogų su mocarela


Reikės:

saujos pasirinktų uogų
mocarelos
2 saujų sultenių ar kitų jūsų mėgiamų salotų
šlakelio alyvuogių aliejaus

Gaminimas:

Salotas ir uogas nuplaukite ir nusausinkite. Mocarelą supjaustykite nedideliais griežinėliais. Lėkštėje dėliokite sultenes, mocarelą, apibarstykite uogomis ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.

Braškių salotos su riešutais


Reikės:

saujos braškių
2 saujų špinatų
fetos
graikinių ar kitų pasirinktų riešutų
šlakelio alyvuogių aliejaus

Gaminimas:

Špinatus ir braškes nuplaukite ir nusausinkite. Braškes perpjaukite pusiau. Lėkštėje dėliokite špinatus, ant jų – likusius ingredientus. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)